Animatie en video

DiGraphical beheerst allerlei manieren om uw beelden levendiger te maken en dus beter te laten binnenkomen bij de ontvangers. We zorgen voor ‘beweging’ en maken bijvoorbeeld animaties, infographics en editen uw beelden tot een video.

Animatie

Stel, u staat op een beurs met talloze concurrenten om u heen of u moet een belangrijke online presentatie geven. Dan wilt u vast graag opvallen en uw merk professioneel presenteren. Stelt u zich eens voor dat u dan uw bedrijf of logo “in motion” toont, waarmee u positieve aandacht op u vestigt.

In motion infographic

In andere gevallen is het wenselijk om informatie beeldend te maken door middel van datavisualisatie. Om cijfers of een proces overzichtelijker te maken, ontwerpen wij graag een (in motion) infographic voor u. Een infographic draagt op een snelle en overzichtelijke wijze informatie over. De gegevens worden op een grafische manier weergegeven, vaak in de vorm van (een verzameling van) grafieken, diagrammen een instructieschema en/of (stripachtige) illustraties. 

Video editing

DiGraphical gaat graag aan de slag met beelden die u al bezit om deze te verwerken tot een pakkende video of presentatie. Ook kunnen we een camera- en eventueel geluidsman sturen om deze beelden eerst op te nemen waarna wij deze tot een aantrekkelijke video bewerken.

DiGigraphical is van alle ‘bewegende’ markten thuis en maakt graag een indrukwekkende bedrijfsvideo, een (in motion) infographic of uw logo als bewegende reclame.

Een uitbreiding op je huisstijl zou kunnen met behulp van een logo animatie. Door je logo te animeren onstaat er meer dynamiek en krijg je meer aantrekkingskracht. Het geanimeerde logo kan ingezet worden op sociale media, events en website.


Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.