We kunnen er echt niet omheen. Ieder zichzelf respecterend bedrijf moet te vinden zijn op het internet met een website. En dan het liefst een website die goed vindbaar is, duidelijk is voor uw ideale klant en bijdraagt aan de doelen van uw bedrijf.

DiGraphical levert een totaalproduct zodat u niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Bij een goede website of webshop spelen onder meer ontwerp en functionaliteit een grote rol. Maar ook moet uw identiteit perfect weergegeven zijn en de navigatie gebruiksvriendelijk. DiGraphical levert complete websites met een CMS (Content Management Systeem) gevuld met teksten, afbeeldingen, video’s en animaties, werkt met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign en volgt nauwgezet de laatste trends om dit voor u te realiseren.

Wij bouwen een website in het CMS van Joomla of Wordpress. Deze CMS-en hebben zichzelf bewezen, worden regelmatig geüpdate, hebben daardoor een goed beveiligingsniveau, zijn niet duur en zijn makkelijk te onderhouden.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Contact

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.