Wij bedenken, ontwerpen en realiseren in het oog springende grafische producten. U kunt bij ons terecht voor websites en webshops, het (her)ontwikkelen een huisstijl, ontwerpen (bedrijfs-)logo’s, advertenties, folders en bedrijfspresentaties. Het resultaat van onze inspanningen is een presentatie van uw merk die uw waarden vertegenwoordigt, herkenbaar is en opvalt bij uw ideale klanten.

DiGraphical ontwerpt altijd in samenspraak met u als klant, én wanneer nodig of wenselijk ook samen met partners. DiGraphical maakt namelijk deel uit van een deskundig netwerk van audiovisuele (AV) bedrijven, fotografen, tekstschrijvers en drukkerijen. Dus voor een creatieve en toekomstbestendige bedrijfspresentatie, kunt u van A tot Z bij ons terecht.

 

Logo ontwerpLogo ontwerp

Een logo is de basis voor uw visuele bedrijfspresentatie. Een goed logo is direct herkenbaar, representeert uw waarden en roept positieve gevoelens op bij uw ideale klant. Het logo wordt vaak op alle uitingen die uw bedrijf verspreidt, geplaatst.

Lees meer

 

Huisstijl ontwerpHuisstijl ontwerp

Een huisstijl van een merk of bedrijf wordt ook wel de corporate identity of brand identity genoemd. En deze benaming zegt het eigenlijk al: met een huisstijl toon je je identiteit. De huisstijl omvat alle uitingen van een bedrijf.

Lees meer

 

Grafisch ontwerpGrafisch ontwerp

DiGigraphcal buigt zich graag over uiteenlopende grafische ontwerpen. Denk aan visitekaartjes, advertenties, brochures en jaarverslagen, briefpapier, autobelettering maar bijvoorbeeld ook de vormgeving van websites.

Lees meer

 

Website ontwerpWebsites & Webshops

We kunnen er echt niet omheen. Ieder zichzelf respecterend bedrijf moet te vinden zijn op het internet met een website. En dan het liefst een website die goed vindbaar is, duidelijk is voor uw ideale klant en bijdraagt aan de doelen van uw bedrijf.

Lees meer

 

Technisch beheerWebiste beheer

DiGraphical kan het beheer van uw website voor u verzorgen. Er is echter ook de mogelijkheid om dit eenvoudig, met behulp van CMS, zelf te doen.

Lees meer

 

Animatie en VideoAnimatie & video

DiGraphical beheerst allerlei manieren om uw beelden levendiger te maken en dus beter te laten binnenkomen bij de ontvangers. We zorgen voor ‘beweging’ en maken bijvoorbeeld animaties, infographics en editen uw beelden tot een video.

Lees meer

 

Social MediaSocial Media

Social Media zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Daar met uw merk aanwezig zijn, is een uitstekende manier om uw doelgroep te bereiken.

Lees meer

 

SEOSEO

SEO is een afkorting van Search Engine Optimalisation, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Door hiermee aan de slag te gaan heeft u invloed op hoe snel en goed uw bedrijf of merk vindbaar is in Google.

Lees meer

 

App designApp Design

Uw eigen bedrijfsapp weergegeven op smartphone, tablet of ander mobile device? DiGraphical en partners realiseren dit graag voor u, mits dat verstandig is.

Lees meer


 

E-nieuwsbrievenE-nieuwsbrieven

DiGraphical is groot voorstander van e-nieuwsbrieven en verzorgt deze graag voor u. Een e-nieuwsbrief is dé goedkope en laagdrempelige marketingtool die uw bedrijf kan helpen om ‘on top of mind’ te blijven/komen.

Lees meer

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.