SEO

SEO is een afkorting van Search Engine Optimalisation, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Door hiermee aan de slag te gaan heeft u invloed op hoe snel en goed uw bedrijf of merk vindbaar is in Google. Om beter vindbaar te worden, kunt u op vier vlakken verbeteringen doorvoeren, namelijk:

  • Techniek: alles wat te maken heeft met de broncode van de website (opmaak, snelheid, schema.org opmaak, caching, e.d.)
  • Content: Alle inhoud van de website (site structuur, navigatie, gebruik van zoekwoorden, pagina titels, afbeeldingen, e.d.)
  • Links: Alle links die verwijzen naar een website (zowel intern als extern)
  • Gebruikersinteractie (RankBrain): Dit beslaat het zelflerende systeem van het algoritme. Het systeem leert een website indexeren op basis van de keuzes die bezoekers maken.

Naast dat DiGraphical goed op de hoogte is en blijft van de snel wijzigende SEO-technieken, werken wij op dit vlak intensief samen met partners die hierin gespecialiseerd zijn. Bovendien werken wij met een specialistische tool die exact aangeeft op welke vlakken verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Wij helpen u graag zodat uw klanten u makkelijker vinden in het informatiewoud op het internet!

 

SEO Dashboard

Samen met verschillende partners is het SEO dashboard ontwikkeld. Deze tool kan worden ingezet wanneer je zelf aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie, maar ook wanneer je SEO uitbesteed, krijg je toegang tot deze pagina.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Contact

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.