Grafisch ontwerp

DiGraphical buigt zich graag over uiteenlopende grafische ontwerpen. Denk aan visitekaartjes, advertenties, brochures en jaarverslagen, briefpapier, autobelettering maar bijvoorbeeld ook de vormgeving van websites. Ons doel is een goed grafisch ontwerp: de informatie ziet er aantrekkelijk uit, is goed georganiseerd en makkelijk te bereiken door de lezer. Dit betekent dat wij nadenken over de indeling (lay-out), de lettergroottes, -soorten, regelafstand en kolombreedte (typografie), de kleuren en het soort foto of illustratie. Dit is altijd zowel een creatief als een technisch proces. En natuurlijk begeleiden en controleren wij het hele creatieve proces tot en met het drukwerk.

Hieronder een aantal voorbeelden van ontwerpen die wij gerealiseerd hebben. 

Robert v Beckhoven uitnodiging

Drukwerk is erg belangrijk voor je corporate identity. Zo heb ik voor Robert van Beckhoven diverse grafische media-uitingen mogen maken. Fotografie en grafische elementen zijn bij elkaar gebracht tot een ontwerp. Waarna er zorgvuldig gezocht is naar een goede papiersoort. Dit samen zorgt voor een mooie uitstraling naar buiten toe.

Robert v Beckhoven uitnodiging

Bij het opmaken van een CD Label en wallet, krijg je te maken met andere opmaak specificatie. Op basis van een template kun je voor beide een opmaak maken. Bij deze opmaak hebben we alleen de foto aangeleverd gekregen.

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.