DiGraphical is het web en ontwerpbureau waar ik eigenaar van ben. Daarom vertel ik hieronder graag wat over mezelf. Mijn naam is Dimitri Kemmeren en ik woon met mijn gezin in Udenhout (Tilburg).  Ik startte mijn bedrijf vanuit een uit de hand gelopen hobby. Ik volgde mijn opleiding aan de vakschool voor de creatieve industrie Sint Lucas.  Om vervolgens zoveel mensen vooruit te helpen met een mooi ontwerp of een goede website, dat ik in 2008 besloot DiGraphical op te richten.

Blijvende passie voor creatie

Nu zijn we al vele jaren en ervaringen verder maar mijn passie voor mijn werk is zeker niet minder geworden. Ik geniet van de samenwerking met de vele en uiteenlopende klanten die ik, samen met partners, bedien. Ieder creatief proces is weer anders: het is steeds weer een nieuwe uitdaging die om een specifieke oplossing vraagt. Een oplossing waar ik, maar zeker ook de klant achter moet staan.

Processen managen

Om tot een goede oplossing te komen, vind ik het belangrijk dat ik samen met u als klant het hele proces, van inspiratie tot realisatie, doorloop. En dan is het wel zo fijn als die processen goed verlopen. Daar zet ik me altijd voor in en ik ga geen uitdaging uit de weg. Daarom hou ik ervan om helder te communiceren, prioriteiten te stellen, duidelijke afspraken en planningen te maken en ons daaraan te houden.

Uw merk is belangrijk

Als professional ben ik een ervaren, creatieve en stevige grafisch specialist met oog voor detail. Ik ben altijd enthousiast als ik een bedrijf mag voorzien van een opvallende, passende en mooie vormgeving. Ik denk graag mee, ik denk altijd vooruit en werk met een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zorgen dat uw merk de aandacht krijg van klanten die het verdient. Want uw bedrijf of merk is belangrijk voor u: u en uw medewerkers zijn ervan afhankelijk voor hun levensonderhoud.

Hart voor het vak én mensen

Ik vind het belangrijk om de grafische kennis en kunde in Nederland op een hoog niveau te houden. Vandaar dat ik al 20 samenwerk met Sint Lucas in Boxtel. Als stagebegeleider, externe examinator en gastdocent. Ik vind het mooi om met jonge mensen, die allemaal hun eigen weg naar volwassenheid doorlopen, om te gaan. Het is prachtig om bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling tot een kundige vakgenoot.

Betrokken en actief

Als persoon ben ik een verbinder in hart en nieren. Ik zit niet graag stil, tenzij ik met mijn gezin om tafel zit. Dus wanneer ik niet aan het werk ben, zet ik me in voor allerlei dorpse zaken. Ik ben graag betrokken en actief. Zo ondersteun ik, met mijn expertise de voetbalclub SvSSS en het Udenhoutse Winterparadijs als vrijwilliger. Voor hen fijn, en voor mij uitdagend en gezellig! Zo snijdt ook dat mes aan twee kanten.

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.