Website ontwerp

We kunnen er echt niet omheen. Ieder zichzelf respecterend bedrijf moet te vinden zijn op het internet met een website. En dan het liefst een website die goed vindbaar is, duidelijk is voor uw ideale klant en bijdraagt aan de doelen van uw bedrijf.

DiGraphical levert een totaalproduct zodat u niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Bij een goede website of webshop spelen onder meer ontwerp en functionaliteit een grote rol. Maar ook moet uw identiteit perfect weergegeven zijn en de navigatie gebruiksvriendelijk. DiGraphical levert complete websites met een CMS (Content Management Systeem) gevuld met teksten, afbeeldingen, video’s en animaties, werkt met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign en volgt nauwgezet de laatste trends om dit voor u te realiseren.

Wij bouwen een website in het CMS van Joomla of Wordpress. Deze CMS-en hebben zichzelf bewezen, worden regelmatig geüpdate, hebben daardoor een goed beveiligingsniveau, zijn niet duur en zijn makkelijk te onderhouden.

Hieronder een aantal voorbeelden van wewbsites die wij gerealiseerd of in beheer hebben. 


defijter website
Voor De Fijter Financieel Advies heb ik de onderstaande website mogen realiseren. In de website zitten animerende elementen, zodat er tijdens het scrollen een dysnamiek ontstaat. Tevens heb ik het logo en de huisstijl ontwikkeld.

pinkroccade

Voor Pinkroccade GGZ heben wij een website ontwerp mogen maken. Visueel, eigentijds, en vernieuwend waren de doelen die belangrijk waren. De website moest zodanig opgebouwd zijn dat informatie en animatie in harmonie zijn.

Total Safety Solutions

Total Safety Solutions

Rene Bertens Tuinen

Workadvice

Workadvice ondersteunt op het gebied van verzuim, arbeidsdeskundige dienstverlening, re-integratie en outplacement. Voor deze klant hebben wij de huisstijl en de website mogen ontwikkelen.

stadsgidserij website1
Stadsgidserij is een enthousiaste groep Tilburgers, die zich verenigd hebben met als doel hun kennis van Tilburg op een informatieve en prettige manier aan anderen over te dragen. Stadsgidserij organiseert wandelingen door en over Tilburg voor groepen (tot max 12 personen per groep)en individuele belangstellenden.

greenmakers website2
Greenmakers staat voor innovatie, servicegerichtheid, flexibiliteit, kwaliteit en loopt voorop in het gebruik van duurzaam geteelde planten en materialen bij het ontwikkelen van onze extensieve en intensieve groendaksystemen voor de professionele markt.

dpc website1
Professionele begeleiding om je leven goed op de rails te krijgen, Dynamic Personal Coaching kan je hiermee helpen.

noonan website1

Brabant Keramiek

Brabant Keramiek

Hortinova

Zomer en Cornelissen

Expo-Line

Cirkel van Guus

Taverne d'n Ouwe Brandtoren

Financieel Centrum Heesch

Haptotherapie Deurne

Limousin & Kwekerij M. Vromans BV

Haptotherapie Tilburg

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.