Social media

Social Media zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Daar met uw merk aanwezig zijn, is een uitstekende manier om uw doelgroep te bereiken. Ook de interactie die u daar kunt hebben met uw doelgroep is heel welkom. Maar kiest u voor Facebook, LinkedIn, Instagram of past Twitter meer bij uw bedrijfsidentiteit? DiGigraphical adviseert u hier graag over en maakt dan direct een passende en professionele header en/of visuals voor de gekozen platforms. Deze social media visuals en animaties maken uw uitingen aansprekender en zorgen voor een hogere attentiewaarde.

NoekCook facebook

Voor de klant NoekCook hebben we een gave Facebook animaties gerealiseerd. Door de visuals te animeren, heb je een grotere attentie waarde. Door de visuals meerdere malen te herhalen probeer je traffic te generen naar je website.

Stadsgidserij Tilburg Facebook

 Unent facebook1

Voor de klant d'n Unent hebben we een gave Facebook animatie gerealiseerd. We hebben het logo geanimeerd waardoor je geen statisch beeld krijgt.

Shell Facebook

Aansprekende visuals op social media zijn erg belangrijk. Dit maakt je onderscheidend en zorgt voor een betere attentie waarde. Voor Shell Beerens hebben visuals gemaakt van een producten uit hun assortiment. Maar ook uitingen die andere diensten promoot.

Rene Bertenst Tuinen Facebook

Rene Bertenst Tuinen Facebook

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.