DiGraphical is een web- en ontwerpbureau dat uw merk of bedrijf een gezicht geeft. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren in het oog springende oplossingen. Wanneer u een nieuw merk in de markt wilt zetten of u bent toe aan vernieuwing van uw huidige uitingen: wij staan u graag bij met onze creativiteit, vakkennis, adviezen en oplossingen.

Wij nemen uw merk en uw klanten als uitgangspunt. Dat betekent dat wij goed luisteren en intensief met u afstemmen. Maar ook dat we leveren wat u nodig hebt, en niet perse wat u denkt nodig te hebben. We nemen onze klanten altijd mee in het hele proces zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Al zijn onze ontwerpen wel verrassend goed ?.

Wij ontwerpen en bouwen websites en webshops, (her)ontwikkelen een huisstijl, ontwerpen (bedrijfs)logo’s, e-nieuwsbrieven, (in motion) infographics, folders, advertenties en bedrijfspresentaties en maken opvallende animaties of bewerken uw video’s.

"Gepassioneerd iets moois maken dat bij uw merk past,
én aandacht trekt!"

Werkwijze

Ontwerpen: dat is voor ons iets moois maken dat bij u past, opvalt en herkenbaar is, én wat de aandacht van uw potentiële klant trekt. Wanneer u besluit een nieuwe huisstijl, website, webshop of bedrijfspresentatie aan te schaffen, bent u niet over een nacht ijs gegaan. Want het moet iets worden wat uw bedrijf, product of dienst goed vertegenwoordigt. En daarnaast moet het uw ideale klant ook verleiden.

Daarom vinden wij het creatieve proces zo ontzettend belangrijk. Dat proces gaan wij samen met u aan. We stellen veel vragen, luisteren goed, denken met u mee en zetten ons volledig in om uw merk en wensen te begrijpen en verdieping aan te brengen. Ook bekijken we samen voorbeelden om het allemaal wat concreter te krijgen. Zo inspireren we elkaar om tot een toekomstbestendig ontwerp te komen.

Vervolgens ontwerpen wij een voorstel. Dit nemen wij daarna uiteraard door met u als klant. Deze stap leidt vaak tot nog meer inspiratie, dit zit ‘m heel vaak in nuanceverschillen en soms in een wereld van verschil. En dat is allebei goed. Omdat het eindontwerp echt moet passen bij uw verhaal en uw ideale kanten. Alleen dan kunnen wij achter het ontwerp staan.

"Samen gaan voor de beste,
creatieve en toekomstbestendige oplossing!"

 

Bent u op zoek naar een nieuw logo, een nieuwe website of een pakkende visual of video? Daar helpen wij graag bij. Ik, Dimitri Kemmeren ben eigenaar van DiGigraphical. Mijn roots liggen zowel in het grafische als animerende vak. Daar ligt mijn passie en dat is waar ik mij bezig houd. Wij bieden jarenlange ervaring, vakkundig advies, ondersteuning, kwalitatieve en professionele service en betaalbare oplossingen. Ik doe dat natuurlijk niet alleen.

 

Alles onder een dak

Wij ontwerpen altijd in samenspraak met u als klant, én wanneer nodig of wenselijk ook samen met mijn partners. DiGraphical maakt namelijk deel uit van een deskundig netwerk van audiovisuele (AV) bedrijven, fotografen, tekstschrijvers en drukkerijen. Hierdoor kunnen wij dus gebruik maken van alle expertises om uw wensen tot in de puntjes te realiseren. Wanneer u dat wenst, houdt DiGraphical tijdens die co-productie altijd uw wensen en belangen in het oog. Zodat een creatie u niet meer tijd kost dan nodig en het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Samenwerking essentieel voor het beste resultaat!

 

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.