Website beheer

Als uw website klaar is, bent u er nog niet. Op een goede site die bijdraagt aan uw ondernemersdoelen, vinden uw klanten regelmatig nieuwe informatie. En deze blijft veilig en snel. Daarvoor moet een website structureel beheerd worden. U kunt uw website natuurlijk zelf, eenvoudig, met behulp van het CMS beheren. Op zich is het niet moeilijk, wanneer men eenmaal weet hoe het werkt. Maar veel ondernemers houden zich liever bezig met hun gewone werk, waar ze vaak ook vele malen beter in zijn.

Wilt u zeker weten dat uw website blijft bijdragen aan uw bedrijfsdoelen? Laat het beheer van uw website dan aan DiGraphical over. DiGraphical kan het beheer van uw website voor u verzorgen. Wanneer u een van de twee beheerovereenkomsten met ons afsluit, draaien we de updates van het CMS en voeren we bijvoorbeeld jaarlijks een gesprek om te kijken of de website nog bijdraagt aan uw bedrijsfdoelen. Bij de uitgebreidere overeenkomst onderhouden we ook nog (een deel van) de content. En tussentijds kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen voor hulp of advies.

Wij bieden twee verschillende overeenkomsten waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het beheer van uw website:

 

Wanneer u een Basic beheerovereenkomst met ons afsluit, weet u zeker dat wij maandelijks tijd voor uw site reserveren, dat uw site dus up-to-date blijft en dat u niet teveel betaalt. Ook kunt door deze overeenkomst tegen een gereduceerd tarief bij ons terecht voor technische en content gerelateerde ondersteuning.

Wanneer u een Light beheerovereenkomst met ons afsluit, weet u zeker dat wij tweemaandelijks tijd voor uw site reserveren om uw updates en backups uit te voeren, dat uw site dus up-to-date blijft en dat u niet teveel betaalt.

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.