Wanneer u een Light beheerovereenkomst met ons afsluit, weet u zeker dat wij tweemaandelijks tijd voor uw site reserveren om uw updates en backups uit te voeren, dat uw site dus up-to-date blijft en dat u niet teveel betaalt.


Zeker weten dat uw website blijft bijdragen aan uw bedrijfsdoelen?
Laat het beheer van uw website dan aan DiGraphical over.

Om uw Joomla of Wordpress website te voorzien van de laatste vernieuwingen, voeren wij op regelmatige basis technisch beheer uit. We draaien structureel updates en regelen de beveiliging. Zaken waar de meeste ondernemers niet mee bezig willen zijn. Deze zijn echter wel essentieel voor de continuïteit van uw website. Want u moet er toch niet aan denken dat uw site gehackt wordt en dat uw klanten uit uw naam allerlei ongewenste informatie krijgen.

Wanneer u een Light beheerovereenkomst met ons afsluit, weet u zeker dat wij tweemaandelijks tijd voor uw site reserveren, dat uw site dus up-to-date blijft en dat u niet teveel betaald.

Opbouw uren

Het Light technisch beheercontract geeft u recht op het volgende. Eens in de twee maanden maken wij een backup van uw website en database en zorgen we dat alle plugins up to date zijn. Tevens krijgt  u een uur ondersteuning op jaarbasis. Dat betekent dat u ons best eens kunt vragen om een keer wat content te wijzigen of we u graag iets uitleggen over hoe u iets moet doen in het CMS.

Onderhoud

Ten behoeve van het onderhoud aan uw website voeren wij tweemaandelijks de volgende werkzaamheden uit:

  • Update Joomla of Wordpress CMS;
  • Update plugin's;
  • Back-up website;
  • Back-up database.

Overige

  • Licentie plugin’s website

*Betreft website gerelateerde zaken


Per kwartaal informeren wij u over de uren die gespendeerd zijn vanuit DiGraphical. Op deze manier ziet u tijdig wanneer uw uren op zijn. Er is dan op dat moment de mogelijkheid om "tijd" bij te kopen. De kosten hiervan zijn € 65,00 per uur excl. btw.

Prijs Basis Beheerovereenkomst per maand: € 17,50 excl. btw

Deze website gebruikt functionele cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.